rond-logo-kambogreenligh-paars.png

ervaringen

Bij binnenkomst een warm onthaald door Marys, omdat ik al bekend was met dit krachtige medicijn uit de amazone. Heeft Marys me uitgelegd hoe een kambo sessie bij haar werkt. Tijdens het gesprek hebben we besloten om 6 dots te doen, omdat ik bekend ben met het proces en net dat extra beetje Kambo nodig had dan eerdere kambo sessies. Ik merkte dat ik aan het begin wat nerveus was, omdat het altijd weer even wennen is en intensief is voor het lichaam, maar de effecten van na de kambo zijn het zeker waard.

 

Na het drinken van het water begon Marys het toedienen van de Kambo. Dit gebeurt door middel van het branden van de huid, waarbij de Kambo secretie op de gates worden geplaatst. Het brandingsproces was zacht en zorgzaam. Na het zetten van de dots merkte ik al snel dat mijn lichaam erop reageerde. 

Mijn hart begon te pompen en mijn lippen en oren voelde opgezwollen. Al snel begon ik me zwak te voelen en de dorst begon de overhand te nemen. Ik begon te zweten en Marys was de ondersteunende factor in het proces. Ze stuurde me aan om meer te drinken wanneer nodig en was op energetisch niveau aan het werk. De instrumenten en zang tijdens de ceremonie waren van toegevoegde meerwaarde, omdat ik merkte dat mijn lichaam erop reageerde. 

 

Op een gegeven moment raakte ik mijn zicht kwijt en leek het alsof ik flauwviel, dit had Marys meteen in de gaten en hielp me te herinneren om adem te halen. Nadat ik weer met open ogen kon zien, begon ik patronen te zien als een soort van filter over mijn oogleden. Het purgen is onderdeel van deze ceremonie en met volledige overgave gaf ik toe aan het proces. Het lichaam voelde zwak en ik wist dat er meer uit moest, na het legen van de 3 liter water dat ik gedronken had, voelde ik me al wat beter. 

 

Nadat mijn lichaam gereinigd was, ontving ik een fantastisch klankschalen concert dat resoneerde op energetisch niveau. Ik begon mee te trillen op de hogere tonen van de kristallen klankschalen. Na de purging voelde ik me meteen beter. 

 

Inmiddels ben ik een paar dagen verder en voel ik me energetisch weer opgeladen. Na de heerlijke soep kon ik hele wereld aan. Alle stoffen die mijn lichaam niet dienden zijn eruit. Ik merk dat mijn gedachten weer helderder zijn. Mijn dromen zijn levendiger en ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit. Ook mijn collega’s zien en voelen het verschil en hier heb ik mooie complimenten van gekregen. 

 

Bedankt Marys voor deze geweldige ervaring en zachte touch.

Een echte aanrader voor iedereen die meer ondersteuning op lichamelijk en energetisch niveau.

kambo green light.png

Een jaar geleden koos ik Kambo als onderdeel van mijn genezingsreis. Het heeft me geholpen om veel gifstoffen die zich in de loop der jaren hebben opgebouwd, weg te gooien, vastzittende emoties los te laten, mijn geest helder te houden en op het goede spoor te blijven.

 

Ik heb Kambo op veel verschillende locaties gekregen, elke ervaring is anders maar altijd krachtig. Dit keer koos ik voor een duo-ceremonie en kreeg ik een auriculaire behandeling.

 

Maria is een gepassioneerde beoefenaar, ze had een geweldig gevoel om me te helpen tijdens mijn Kambo ceremonie. Ze houdt sacred space, zodat ik mijn werk kan doen. Haar icaro's hebben me veel geholpen om tijdens het proces los te laten.

Na de ceremonie kreeg ik een heerlijke soep. Ik blijf met Maria en dit prachtige medicijn werken om mezelf te zuiveren en te ontwikkelen.

 

Ik zou Kambo Green Light aanbevelen aan iedereen die voelt ... het is tijd!

 

Dank je!

 

Veel liefde, Siets
 

rond-logo-kambogreenligh-blauw.png

Ik kwam in contact met Maria via een medestudent van mij die al vaak Kambo deed. Ik koos voor Maria, omdat ze dichtbij is en er schijnen hier niet veel Kambo beoefenaars te zijn. De belangrijkste reden was dat 2 vrienden van mij Karan en Austin al een Kambo ceremonie hadden met Kambo Green Light dus ik had meteen een goed gevoel. Omdat ik veel over Kambo sprak met Karan en Austin en ze me hun positieve ervaringen ermee vertelden, vond ik dat ik het zeker eens moest proberen.

 

Ik ben super geïnteresseerd in meer traditionele geneeskunde dan in schoolgeneeskunde, omdat ze zich alleen richten op het behandelen van de symptomen in plaats van echt de oorsprong van een ziekte te genezen. Ik heb mijn hele leven last van vermoeidheid en de normale dokters konden me hiermee niet helpen. Ook weet ik dat je tegenwoordig veel gifstoffen in je lichaam opneemt, van alleen 'op aarde zijn' door vervuiling en vooral het voedsel dat je eet. Ik heb eerder een aantal Detox methoden geprobeerd, maar hield er niet echt aan vast - ik denk omdat het nogal lang duurde en je niet meteen resultaten zag. Ik ben ook heel erg geïnteresseerd in alternatieve geneeskunde, dus voor mij was het duidelijk dat ik het probeerde.

Dus allereerst was ik erg opgewonden over de hele zaak en voelde ik me erg op mijn gemak en zelfverzekerd, maar toen ik de ochtend van de ceremonie in de trein ging, werd ik echt bang. Misschien was het eerder respect voor een situatie die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Zoals uit je comfortzone komen, maar op het moment dat ik haar thuis binnenkwam, voelde ik me helemaal goed en overtuigd om het te doen.

 

Tijdens de sessie en tijdens mijn hele verblijf bij haar voelde ik me zeer gerespecteerd en welkom. En ook nadat de ceremonie voorbij was, was het erg leuk om bij haar te blijven voor leuke gesprekken, aangezien ik wist dat ze me de tijd zou geven die ik nodig had om te 'herstellen' en zelf te beslissen wanneer ik me in staat voel om te vertrekken.

 

Al met al had ik geen betere Kambo beoefenaar kunnen hebben dan Maria! Ze gaf echt om me, ze stuurde me vooraf en ook nu. Ik voelde me vanaf het eerste moment echt op mijn gemak. Vooral omdat je tijdens de behandeling alleen voor mij aanwezig was, gaf me het gevoel van geborgenheid, dus ik wist dat er niets met me kon gebeuren, wat me echt ontsloeg.

 

Ah en de volgende ochtend werd ik wakker voor mijn alarm, wat eigenlijk nooit gebeurt. Ik bleef slapen tot ik uit bed moest, maar voelde me heel goed en vol energie. Ik heb het gevoel dat ik overdag meer dingen kan doen en niet zo snel moe word als voorheen. En wat me ook opviel was dat mijn rugpijn helemaal ophield. Ik denk dat al mijn spierspanningen vervaagden en dat ik me heel goed voelde. 

 

Dus ja, alles is helemaal in orde, ik ben nu geobsedeerd door Kambo en ik doe het zeker nog een keer ❤

 

Anja

rond-logo-kambogreenligh-oranje.png

Sommige van mijn vrienden hebben een Kambo Green Light ervaring gehad en dat maakte me nieuwsgierig. Toen we samen waren, voelde ik een ontspannen en positieve sfeer om hen heen. We hadden het regelmatig over Kambo Green Light en mijn interesse werd steeds meer gewekt. Ergens vond ik het heel spannend en na een tijdje voelde ik steeds meer dat ik het wilde doen! Op het moment dat ik 's ochtends wakker werd en over Kambo had gedroomd, wist ik het zeker:' Ik ga dit doen! ' Mijn belangrijkste reden voor Kambo is dat ik mijn lichaam wilde schoonmaken.

 

Ik heb een privéceremonie gehad met Maria. Het is leuk om te zien hoeveel zorg ze aan de ceremonie heeft besteed. Ik heb genoten van de aanwezigheid en begeleiding van Maria. Ze neemt de ceremonie serieus en doet het met liefde. De sfeer die Maria omringt is erg prettig. Het was een bijzondere ervaring die mij rust en stilte bracht. Ik beveel Kambo Green Light aan aan iedereen die de roeping voelt om het werk met Kambo te doen.

Stephanie

kambo green light.png

Na mijn Kambo sessie merk meer focus op. Merk op mijn werk dat ik meer ruimte inneem zonder dat ik last heb van mijn interne criticus. Verder merk ik aan mezelf dat ik meer van mezelf mag laten zien qua emotie zowel in werk als privé. 

Liefs! R.

Logo.jpeg

"De cacao ceremonie met sound bath was geweldig.
De zuivere liefde van Marys, de klanken die je ziel raken
Zo’n geweldige ervaring. Voor iedereen een aanrader."~Helma

"De cacao ceremonie met sound bath was een AMAZING! ervaring. De cacao maakte me energiek, fysiek knetter aanwezig, levendig en het sound bath was onbeschrijflijk mooi en intens. Marys zorgt ervoor dat je je welkom voelt met alles wat je meebrengt en ze is sprankelend en inspirerend!"~ Monic

"Een bijzondere ervaring! Cacao ceremonie en Sound Bath. Alles was prachtig en liefdevol! Marys is zo'n fijne energie! Heel dankbaar voor haar geweldige begeleiding. Een heel liefdevol en warm mens." ~Selena

"Wow wat een geweldige avond! Je voelt de zuivere liefde van Marys al gelijk bij binnenkomst, waardoor je je op je gemak en zeer welkom voelt. De klanken zijn epic, prachtige geluiden en trillingen die je ziel aanraken. Ik kan het iedereen aanraden" ~Xio

CacaoLogo.jpeg

Onlangs een cacao ceremony bezocht met reiki en klankschalen. Heerlijk. Wat diep kun je gaan in liefdevolle verbinding. Een warm hart helemaal open om alles te laten transformeren wat graag losgelaten en geheeld wil worden. Bewustwording en diep aarden. Een kleine intieme groep. Een warm bad in alle opzichten. Doe ook een keer mee! ~Mieke.

Ik ben geweest en ik kan iedereen aanraden om deze tijd voor jezelf te nemen. Geef jezelf dit cadeau, de energie werkt zo lang door. Vooral in deze tijd is eigen tijd zo belangrijk en als je de energie die je daar opdoet mee kan mee nemen naar huis en je dagen daarna nog ondergedompeld bent dat is geweldig. ~Helma.

Ten eerste wou ik zeggen dat ik me super op mijn gemak voelde bij je. De inrichting met het sfeerlicht voelde super warm en comfortabel. Wat ik niet had verwacht is dat we een super mooie lange sessie hebben gehad dus zeker het geld waard . De sound healing was geweldig en ik denk dat al mijn cellen wel losgetrild waren . De aanvulling van Wesley met Reiki was echt een pluspunt als aanvulling op Sound en Cacao. Vond het echt een top combinatie en zou het zeker iedereen aanraden ! Ik geef deze avond zeker een dikke 9+. 
Ik vond het een super gave ervaring ! Dank je wel ~Elena.

Het cadeautje voor mezelf bij uitstek in de vorm van selfcare. Een paar uurtjes offline om te ontladen en weer opladen om weer helemaal in balans te komen met body & mind. Bedankt Marys voor wederom een fantastische ervaring in een ontspannen en veilige omgeving.~Jessica