ervaringen

Een jaar geleden koos ik Kambo als onderdeel van mijn genezingsreis. Het heeft me geholpen om veel gifstoffen die zich in de loop der jaren hebben opgebouwd, weg te gooien, vastzittende emoties los te laten, mijn geest helder te houden en op het goede spoor te blijven.

 

Ik heb Kambo op veel verschillende locaties gekregen, elke ervaring is anders maar altijd krachtig. Dit keer koos ik voor een duo-ceremonie en kreeg ik een auriculaire behandeling.

 

Maria is een gepassioneerde beoefenaar, ze had een geweldig gevoel om me te helpen tijdens mijn Kambo ceremonie. Ze houdt sacred space, zodat ik mijn werk kan doen. Haar icaro's hebben me veel geholpen om tijdens het proces los te laten.

Na de ceremonie kreeg ik een heerlijke soep. Ik blijf met Maria en dit prachtige medicijn werken om mezelf te zuiveren en te ontwikkelen.

 

Ik zou Kambo Green Light aanbevelen aan iedereen die voelt ... het is tijd!

 

Dank je!

 

Veel liefde, Siets
 

Ik kwam in contact met Maria via een medestudent van mij die al vaak Kambo deed. Ik koos voor Maria, omdat ze dichtbij is en er schijnen hier niet veel Kambo beoefenaars te zijn. De belangrijkste reden was dat 2 vrienden van mij Karan en Austin al een Kambo ceremonie hadden met Kambo Green Light dus ik had meteen een goed gevoel. Omdat ik veel over Kambo sprak met Karan en Austin en ze me hun positieve ervaringen ermee vertelden, vond ik dat ik het zeker eens moest proberen.

 

Ik ben super geïnteresseerd in meer traditionele geneeskunde dan in schoolgeneeskunde, omdat ze zich alleen richten op het behandelen van de symptomen in plaats van echt de oorsprong van een ziekte te genezen. Ik heb mijn hele leven last van vermoeidheid en de normale dokters konden me hiermee niet helpen. Ook weet ik dat je tegenwoordig veel gifstoffen in je lichaam opneemt, van alleen 'op aarde zijn' door vervuiling en vooral het voedsel dat je eet. Ik heb eerder een aantal Detox methoden geprobeerd, maar hield er niet echt aan vast - ik denk omdat het nogal lang duurde en je niet meteen resultaten zag. Ik ben ook heel erg geïnteresseerd in alternatieve geneeskunde, dus voor mij was het duidelijk dat ik het probeerde.

Dus allereerst was ik erg opgewonden over de hele zaak en voelde ik me erg op mijn gemak en zelfverzekerd, maar toen ik de ochtend van de ceremonie in de trein ging, werd ik echt bang. Misschien was het eerder respect voor een situatie die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Zoals uit je comfortzone komen, maar op het moment dat ik haar thuis binnenkwam, voelde ik me helemaal goed en overtuigd om het te doen.

 

Tijdens de sessie en tijdens mijn hele verblijf bij haar voelde ik me zeer gerespecteerd en welkom. En ook nadat de ceremonie voorbij was, was het erg leuk om bij haar te blijven voor leuke gesprekken, aangezien ik wist dat ze me de tijd zou geven die ik nodig had om te 'herstellen' en zelf te beslissen wanneer ik me in staat voel om te vertrekken.

 

Al met al had ik geen betere Kambo beoefenaar kunnen hebben dan Maria! Ze gaf echt om me, ze stuurde me vooraf en ook nu. Ik voelde me vanaf het eerste moment echt op mijn gemak. Vooral omdat je tijdens de behandeling alleen voor mij aanwezig was, gaf me het gevoel van geborgenheid, dus ik wist dat er niets met me kon gebeuren, wat me echt ontsloeg.

 

Ah en de volgende ochtend werd ik wakker voor mijn alarm, wat eigenlijk nooit gebeurt. Ik bleef slapen tot ik uit bed moest, maar voelde me heel goed en vol energie. Ik heb het gevoel dat ik overdag meer dingen kan doen en niet zo snel moe word als voorheen. En wat me ook opviel was dat mijn rugpijn helemaal ophield. Ik denk dat al mijn spierspanningen vervaagden en dat ik me heel goed voelde. 

 

Dus ja, alles is helemaal in orde, ik ben nu geobsedeerd door Kambo en ik doe het zeker nog een keer ❤

 

Anja

Sommige van mijn vrienden hebben een Kambo Green Light ervaring gehad en dat maakte me nieuwsgierig. Toen we samen waren, voelde ik een ontspannen en positieve sfeer om hen heen. We hadden het regelmatig over Kambo Green Light en mijn interesse werd steeds meer gewekt. Ergens vond ik het heel spannend en na een tijdje voelde ik steeds meer dat ik het wilde doen! Op het moment dat ik 's ochtends wakker werd en over Kambo had gedroomd, wist ik het zeker:' Ik ga dit doen! ' Mijn belangrijkste reden voor Kambo is dat ik mijn lichaam wilde schoonmaken.

 

Ik heb een privéceremonie gehad met Maria. Het is leuk om te zien hoeveel zorg ze aan de ceremonie heeft besteed. Ik heb genoten van de aanwezigheid en begeleiding van Maria. Ze neemt de ceremonie serieus en doet het met liefde. De sfeer die Maria omringt is erg prettig. Het was een bijzondere ervaring die mij rust en stilte bracht. Ik beveel Kambo Green Light aan aan iedereen die de roeping voelt om het werk met Kambo te doen.

Stephanie

Na mijn Kambo sessie merk meer focus op. Merk op mijn werk dat ik meer ruimte inneem zonder dat ik last heb van mijn interne criticus. Verder merk ik aan mezelf dat ik meer van mezelf mag laten zien qua emotie zowel in werk als privé. 

Liefs! R.

"De cacao ceremonie met sound bath was geweldig.
De zuivere liefde van Marys, de klanken die je ziel raken
Zo’n geweldige ervaring. Voor iedereen een aanrader."~Helma

"De cacao ceremonie met sound bath was een AMAZING! ervaring. De cacao maakte me energiek, fysiek knetter aanwezig, levendig en het sound bath was onbeschrijflijk mooi en intens. Marys zorgt ervoor dat je je welkom voelt met alles wat je meebrengt en ze is sprankelend en inspirerend!"~ Monic

"Een bijzondere ervaring! Cacao ceremonie en Sound Bath. Alles was prachtig en liefdevol! Marys is zo'n fijne energie! Heel dankbaar voor haar geweldige begeleiding. Een heel liefdevol en warm mens." ~Selena

"Wow wat een geweldige avond! Je voelt de zuivere liefde van Marys al gelijk bij binnenkomst, waardoor je je op je gemak en zeer welkom voelt. De klanken zijn epic, prachtige geluiden en trillingen die je ziel aanraken. Ik kan het iedereen aanraden" ~Xio

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is geenszins een medisch advies. Het gebruik van Kambo is niet bedoeld om welke ziekte dan ook te behandelen, genezen of voorkomen. Kambo moet altijd worden toegediend door een getrainde beoefenaar. Onjuiste toepassing of verkeerd begrip van contra-indicaties voor Kambo kunnen onnodige gezondheidsrisico's opleveren.

 

© 2020 by Kambo Green Licht sessies in Nederland