kristallen klankschalen ligconcert

Liquid Light SH organiseert een Kristallen klankschalen ligconcert, ook wel Sound Bath genoemd. Een avond die je in een diepe staat van ontspanning brengt!

 

Met een Sound Bath word je ondergedompeld in een bad van verschillende helende geluidstrillingen. De zeer vibrerende frequenties van het zuivere kristal verbinden zich met het water in ons lichaam en het parasympathische zenuwstelsel, en kalmeren het tot een staat van diepe bewuste rust waarin het immuunsysteem kan regenereren en gedijen. De hersengolven beginnen langzamer te werken, vanuit deze kalmerende theta-frequentiestatus zijn we diep verbonden met ons innerlijke zelf, onze gedachten en gevoelens.

 

Marys gebruikt een breed scala aan instrumenten voor het genezen van geluidstrillingen (432 Hz), met in de hoofdrol de kristallen klankschalen, gong, Tibetaanse klankschalen, kristallen harp, kristallen piramides, kristallen klokkenspel en een oceaantrommel om een klankbad ervaring te creëren dat lichaam en revitaliseer de geest en geef je een geweldig gevoel. Sound Healing is zo effectief omdat het zowel ons emotionele, fysieke als energetische lichaam beïnvloedt.

 

• Activeert hogere staten van bewustzijn

• Ontgrendelt geblokkeerde emoties

• Verlicht angst en stress

• Zorgt voor volledige ontspanning

• Bevordert diepe meditatie

• Verhoogt een heldere geest

• Verbetert het concentratievermogen

• Verlicht slapeloosheid

• Vermindert depressie

• Normaliseert de bloeddruk

• Verlicht fysieke pijn

• Laat emotioneel trauma los

• Voel je lichter in je lichaam

 

"Elke Sound Bath-ervaring is uniek en geeft je wat je op dat moment nodig hebt"

 

Dekens, matten, kussens en andere materialen zijn op locatie beschikbaar, maar het is ook mogelijk om je eigen spullen mee te nemen om je meest comfortabele plekje te creëren en vervolgens de helende geluidstrillingen alles weg te laten spoelen wat je niet meer nodig hebt.

 

Kristallen Klankschalen ligconcert

Wanneer: 13 juni om 18;30 t/m 19;45

Investering: €25, - per persoon

Waar: Yoga Oosten Voorsteweg 204B Enschede

 

Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, voor maximaal 

 

Reserveer je plek direct door je te mailen naar liquidlightsoundhealing@gmail.com

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op deze speciale avond :)

 

Liefs Marys. ️

inner flight cacao & sound

Het grote geschenk van het combineren van Ceremonial Cacao en Sound Healing is dat het beide gereedschappen zijn met een hoog vibrerend vermogen. Beide stellen je in staat om gemakkelijk los te laten, opnieuw af te stemmen en verbinding te maken met jezelf. Beiden zeilen ze zachtjes weg, wat niet langer een diepe interne reis dient. Naarmate we dieper in onszelf vallen, worden de emoties eenvoudigweg gedragen door de geluiden en ontspannen we steeds dieper. Met me mee voor een zachte, hartverruimende onderdompeling van 2 uur in de kracht van reizen met Ceremoniële Cacao en helende geluidstrillingen?

 

Net als alles in en om ons heen, bestaan geluiden uit trillingen en hebben ze een diep effect op ons hele systeem. Elke stem is uniek en we kunnen onszelf genezen door middel van onze eigen stem.

 

“Ik geloof dat een van de grootste uitdagingen op aarde het verlies van de verbinding met zichzelf is. Ik nodig je uit om Moeder Cacao te ontmoeten en je weer met jezelf te verbinden. "

 

De Maya's noemden Cacao "het water dat door je hart stroomt". Rauwe cacao is het meest complexe superfood van de natuur en bevat de hoogste concentratie aan antioxidanten (flavonoïde) van alle voedingsmiddelen.

 

Het bevat serotonine en tryptofaan die gevoelens van geluk en vrede opwekken en angst en stress verminderen. Ceremoniële Cacao bevat ook de stof Phenethylamine (PEA), dezelfde stof die vrijkomt als we verliefd worden. Het roept gevoelens van extase en euforie op.

 

Daarnaast helpt PEA ons focussen en concentreren, en is bekend dat pijn (zenuw / spier) dempend en verminderend werkt, Anandamide zorgt voor het "gelukzaligheid" gevoel, het gevoel van gelukzaligheid en euforie. Ceremoniële Cacao bevat ook veel mineralen, zoals magnesium, ijzer, chroom, mangaan, koper, zink en vitamine B1, B2, B3, B5, B9, C en E.

 

Met een Sound Bath word je ondergedompeld in een bad van verschillende helende geluidstrillingen. De zeer vibrerende frequenties van het zuivere kristal verbinden zich met het water in ons lichaam en het parasympathische zenuwstelsel, en kalmeren het tot een staat van diepe bewuste rust waarin het immuunsysteem kan regenereren en gedijen. De hersengolven werken langzamer, vanuit deze kalmerende theta-frequentiestatus zijn we diep verbonden met ons innerlijke zelf, onze gedachten en gevoelens. Sound Healing is zo effectief omdat het zowel ons emotionele, fysieke als energetische lichaam beïnvloedt.

 

Helende geluidstrillingen begeleiden je om los te laten, opnieuw af te stemmen en te verankeren wie je bent. Ceremoniële Cacao wil je weer in harmonie brengen om de volheid van wie je bent te voeden.

 

• Blijf uit de buurt van cafeïne op de dag van het evenement

• Neem voor 17.00 uur een lichte maaltijd zodat de Ceremoniële Cacao goed kan worden opgenomen

• Neem een fles water mee

• Draag comfortabele kleding

• Breng comfortabele dekens of kussens mee

• Neem desgewenst een oogmasker mee

• Neem een notitieboekje en een pen mee voor het geval u inzichten die u tijdens het evenement ontvangt, wilt opschrijven.

 

Na afloop van het evenement is er de mogelijkheid om samen thee te drinken en de ervaring te delen :) Natuurlijk kun je ook in alle rust naar huis.

 

Inner Flight Cacao & Sound

Wanneer: 13 juni om 13:30 t/m 16:00

Inloop vanaf 13:15 start om 13:30 

Investering Regulier ticket €40,- per persoon 

Waar: Yoga Oosten Voortseweg 204B Enschede

 

Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, voor maximaal 

Schrijf je tijdig in om een plekje te reserveren. Reserveer je plek direct door je aan te melden via liquidlightsoundhealing@gmail.com

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en een zeer magische avond te verzorgen.

 

Liefs Marys. ️

prive ligconcert

Met een privé ligconcert word je ondergedompeld in een bad van verschillende helende geluidstrillingen. De zeer vibrerende frequenties van het zuivere kristal verbinden zich met het water in ons lichaam en het parasympathische zenuwstelsel, en kalmeren het tot een staat van diepe bewuste rust waarin het immuunsysteem kan regenereren en gedijen. De hersengolven beginnen langzamer te werken, vanuit deze kalmerende theta-frequentiestatus zijn we diep verbonden met ons innerlijke zelf, onze gedachten en gevoelens.

 

Marys gebruikt een breed scala aan instrumenten voor healing geluidstrillingen (432 Hz), met in de hoofdrol de kristallen klankschalen, gong, Tibetaanse klankschalen, kristallen harp, kristallen piramides, kristallen chimes, koshi, oer drum en een oceaantrommel om een klankbad ervaring te creëren dat lichaam en revitaliseer de geest en zullen je een geweldig gevoel geven. Het leuke aan een privé ligconcert is dat jij je voorkeur van instrumenten mag aangeven, zodat ik deze speciaal voor jou kan bespelen : )

 

Als je een fysiek, mentaal of emotioneel probleem hebt, kan geen ligconcert verlichting bieden van stress, angst en pijn door ...

 

• Diepe ontspanning bereikt door kalmerende geluiden die rijk zijn aan boventonen

• Masseren en harmoniseren van lichaamscellen via geluid en trillingen

• Verwijderen van spanning en blokkades

• Geeft een aangenaam tintelend gevoel

• Verhogen van positiviteit en creativiteit

• Het oude loslaten en het nieuwe en nog veel meer omarmen

 

Als je de ervaring wilt verdiepen, is er de mogelijkheid om ceremoniële cacao en magisch sterrenstof te drinken. Prijs kan dan variëren. Je betaalt dan een tientje extra : )

 

Met alle liefde creëer ik een veilige space waar jij heerlijk mag ontspannen, tune in, mag ontvangen & opladen. De 1,5 meter regel kan ik waarborgen. Na je ligconcert drinken we lekker thee met wat lekkers en is er ruimte om over je ervaring te spreken. 

 

Wil jij je graag aanmelden, tijden en mogelijkheden bespreken? Stuur een mailtje naar liquidlightsoundhealing@gmail.com

 

Graag tot snel. 

 

Veel liefs en een dikke knuffel Marys. 

 

kristallen klankschalen

Crystal heeft veel natuurlijke eigenschappen die het vermogen ondersteunen om energie op te slaan, te transformeren, te versterken en over te dragen, waardoor Kristallen Klankschalen een krachtig healing instrument is. Kristallen Klankschalen is een van de meest dynamische vormen van genezende klank die tegenwoordig te vinden is. Kwarts is een edel, natuurlijk materiaal dat een enorme trillingskracht bezit.

 

Mijn healing Kristallen Klankschalen zijn gemaakt van kwartskristal. Ze zijn in staat om een continu evenwicht tussen elektromagnetische energieën te behouden. Dit is hetzelfde als het energetische veld in alle levensvormen bestaat. Het heldere kwarts kan de balans van onze eigen elektromagnetische energieën integreren.

 

De Kristallen Klankschalen zijn afgestemd op de specifieke trillingsfrequenties

(432 Hz) die terug te vinden zijn in het energie- of chakra-systeem van ons lichaam. Wanneer geluid door de lucht beweegt en ons raakt, zorgt het ervoor dat onze cellen met een andere snelheid in verschillende richtingen bewegen, in het ritme van de geluidsgolf. We gaan in harmonie met de geluidsgolf wanneer deze onze cellen binnenkomt.

 

De aarde en ons hele lichaam bestaan uit energie, die allemaal op verschillende frequenties trilt. Als we geen ritme hebben in onze natuurlijke frequentie, kunnen ongemak en dis-harmonie zich manifesteren.

 

"Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie." - Nikola Tesla

Door de vibratie tijdens gezonde healing kunnen onze energiekanalen eventuele blokkades loslaten. Studies hebben aangetoond dat geluid een directe invloed heeft op onze mentale verwerking, spieren, zenuwstelsel, polsslag en hartslag, evenals op de spijsvertering en de bloedsomloop.

crystal harp

Kristallen harpen produceren een hoge trillingsresonantie en zenden een prachtige frequentie uit. Het kan worden vergeleken met de muziek van de sferen. Het etherische geluid is dat van dansende engelen!

 

De kristallen harp kan worden gebruikt voor diepe genezing en om een grondige herkalibratie van ons zenuwstelsel te vergemakkelijken. Muziekbeoefenaars gebruiken de kracht van de kristallen harp om de geest helder te maken en zo een staat van diepe meditatie te bereiken. Genezing vindt plaats op cellulair niveau waarbij de goddelijke vibratie tot diep in de ziel reikt.

 

De harp is gemaakt van zeer zuiver kwartskristal, ze bevatten van nature het vermogen om de energie in elke omgeving te activeren, te zuiveren en te versterken, waardoor ze ongelooflijk resonerend zijn. Acht kristallen buizen van de kristalharp zijn precies afgestemd op de C-maat toonladder (432 Hz) voor een perfect geluid. De kristalharp produceert krachtige, resonerende geluiden die multidirectioneel en multidimensionaal zijn.

 

Mijn harp van kwartskristal heeft een verbazingwekkende, heldere, diepe en rijke trillingsresonantie en bevat de diepe kracht om te genezen.

A = 432Hz, bekend als Verdi's 'A', is een alternatieve uitlijning die wiskundig consistent is met het universum. Muziek op basis van 432Hz straalt heilzame genezende energie uit, omdat het een pure wiskundige toon is die fundamenteel is voor de natuur. 432 Hz is het magische getal waar mensen over praten. Er wordt gezegd dat het de natuurlijke frequentie van het universum is, dat het kosmische genezende krachten heeft.

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van je eigen kristallen harp? Stuur dan een mailtje naar liquidlightsoundhealing@gmail.com

gong bath

Een Gong Bath-meditatie is een unieke en zeer persoonlijke ervaring. De gong spreekt tot ieder van ons individueel en ontmoet ons waar we ook zijn op onze levensreis. Tijdens meditatie zullen alle niveaus van je wezen - fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel - profiteren van de diepe, helende resonantie van de gongs.

 

EMOTIONELE REINIGING

Voor de meeste mensen is een gongbad een diep ontspannende en vredige ervaring. De gong werkt verlichtend bij emotionele problemen, doorbreekt beperkende en negatieve denkpatronen en is daarom een uitstekende therapieoptie voor stressgerelateerde problemen zoals depressie en angstgevoelens. Anderen gaan dieper en kunnen diepgaande genezingservaringen hebben.

 

ENERGIEBALANS

Gongmeditatie is de praktijk van het "opnieuw afstemmen" van de mens op de ideale frequenties door middel van een universeel fysisch en biologisch principe dat bekend staat als Sonic Entrainment. Het menselijk lichaam weet wat harmonieus aanvoelt en past zich aan aan wat nodig is tijdens meditatie, en brengt ons terug in de harmonische balans, het hoogtepunt van fysiek en emotioneel welzijn door sonische weerstand.

 

FYSIEKE STIMULATIE

De enorme hoeveelheid rijke boventonen die door de gong worden geproduceerd, baadt elke cel van het lichaam - spieren, botten, organen, zenuwstelsel, enz. - diep en onderzoek * heeft aangetoond dat geluid de structuur van kankercellen geleidelijk kan destabiliseren, wat uiteindelijk leidt tot tot hun explosie. * De invloed van geluid op menselijke cellen door Fabien Maman (Serie XII - Kankercellen met gong).

 

Een gongbad van slechts 20 minuten heeft de bloedcellen dramatisch aangetast met verbeterde rode en witte bloedcellen. Na het gongbad zijn de rode en witte bloedcellen 'rond en sterk'

 

Veranderingen gezien na een gongbad van slechts 20 minuten.

 

• Bloedveld gaat open, verbetert de doorstroming van zuurstof en voedingsstoffen.

• Rode bloedcellen bewegen zich los van elkaar. Het potentieel van de cel wordt vergroot.

• Ontstekingsindicator is afgenomen.

• Het immuunsysteem wordt ongelooflijk gestimuleerd.

• De witte bloedcellen zijn veel actiever, ze zijn groter en duidelijker.

 

Er heeft een ontgifting van de bloedcellen plaatsgevonden. Door voldoende water te drinken, wordt het uit het lichaam gespoeld.

 

Het is aangetoond dat Gong Bath meditatie talloze extra fysieke en emotionele voordelen heeft. Deze omvatten: verbetering van flexibiliteit en coördinatie, verhoging van het endorfinegehalte, bevordering van het immuunsysteem en klierfunctie, vermindering van spanning en regulering van stressgerelateerde hormonen, en zelfs verbetering van de spijsvertering.

Marys2020.jpeg

let's create together : )

Ik hou van het samen creëren van evenementen met andere healers en healingmodalities.

 

Sound Healing kan worden gebruikt voor workshops, evenementen, activiteiten, ceremonies, uitvoeringen om te ontspannen en deelnemers te openen voor diepgaand zinvol werk samen. Achteraf gebruikt, laat Sound Healing mensen rusten, nieuwe energie opdoen en verfrissen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Wil jij samen creëren? Laten we een kopje thee drinken :)